I hope you don't mind that I put down in words

johopp då va den dagen slut. har hunnit med en promenix med kajsabajsa, lite plugg och fix på rummet. plockade upp mina högtalare jag fick i julklapp också.  är lite seg i starten.. men insåg attt dom lyser blått undertill. vrål fräcka! HA HA HA. ska man skratta eller gråta? förövrigt börjar de ta sig på mitt rum. känns toppen. 

på tal om toppen. oskar linnros och hoffmaestro till festivalen.   längtar inte lite nu. ska nog krypa ner o drömma om allt fint som kommer hända i sommar. mumma!      godnatt anna
 


       


med pensel och färg ska jag måla din värld blå

och DÄR ficka jag lust att skriva, hej på er snyggingar!
nu sitter jag här i sängen bredvid min lila väg. härligt. lovet är snart slut. dock mindre härligt men man får se de positivt. en vecka närmare sommarlovet. gör en lite lista på vad jag gjort på lovet. hej mellanstadiet. men vafan. 

     MITT LOV  (he he he)

-målat mitt tak
-varit på loppis
-varit i vimmerby med mor
-umgåtts med finisar
-målat om på mitt rum (puss!)
-varit i kalmar med lillasyster ♥
-gått på bio

ja. typ de, ikväll va frida kajsa o amanda här o chillade lite,  vi åt pommes och språkade lite. fint. imorgon ska mamma och ellen åka till västervik o jag ska inte med. vad ska jag då göra tro..?  jo anna thunberg ska plugga! :O  expressen och aftonbladet! ANNA SKA PLUGGA!  nä men seriöst. känns inte som jag gjort de sen 9an..  och då gjorde jag de knappt heller..   
har bestämt mig för o göra klart allt jag har missat när jag varit sjuk. känns som det är en del. duktig tjej!
på fredag väntar 21 mil bilresa tvärs över sverige.. närmare bestämt 3 timmar till.. fanfar. ULLARED .kul.  jätte kul! synd bara att jag inte har en ny lägenhet att fynda till.. men de får väl gå :) 

här är lite bilder på rummet in action

        halvvägs

 
            snart dags för kattleksaken frida (rollern)


              världen bästa storasyster som hjälpt mig   ♥

  

godnatt puss!  anna

 


söndag

operation tak är avklarat.  äntligen. nu är mitt tak vitt och fint nu väntar bara väggarna på lite ny färg.
ska snart pysa iväg till fridolf o kolla bigbrother.
måste bara tillägga att jag har börjat tappa stinget för blogg. men jag ska ta mig i kragen.  nu kilar jag. puss! anna

när hösten kommer och tiden gått för fort

den här dagen blev just tre gånger värre än vad den redan va

23.23

inte skrivit på ett tag, varken tid eller ork har funnits. har de inte redigt nu heller. igårkväll va matilda och tilda här och chillade lite. nu tänker jag sova.  PUSS anna 


torsdag med två pärlor, frallor & sång

shiii fick jag för fint väder.. har varit piss kallt idag juh, snö o regn o skit.   men mysig dag ändån. vaknade vid 8 tiden av att någon knackade på dörren. va philippa och matilda som gärna ville komma in. snäll som man är hade man bäddat till två bäddar åt dom så vi gick o la oss en stund igen.  gött som 17. åt mumsig frallfrukost och åkte ut mot hansa, gjorde en miss med busshållplatser men tiden går fort när man har kul. trestämmig kanon sång med broder jakob. inte så dumt.  hahah. goa tjejer.
bra fynd på shoppingfronten idag me kanske inte i min garderob men i lillasyrrans :)   
i morgon är de FREDAG!!  betyder målilla, familjen, mina pinglor, kanske lite fest, och min säng!  saker jag verkligen längtar efter i veckorna. och i morgon smäller de.

nu sitter jag och kollar på petter - mikrofonkåt på 4an.  as bra. hur bra är inte han egentligen. massa klipp från hultsfred och :)  ganska så fräckt.  nu måste jag snart sova.  puss på er!  anna


när du får spring i dina ben, och jordens dragningskraft är klen

hejhej.  toppen bra dag idag. fint väder. roliga lektioner. och fantasin har flödat! sånt gillas mycket. ska göra en jätte, jätte stor båtformad skål på hantverks orienteringen i lera.  de ni .hihi. 
ikväll har sandra och jag varit och gymmat på simhallen.  mitt första gym pass någonsin.  de va kanon kul!! verkligen. o nu är jag heelt slut och ska sova. i morgon börjar vi vid 4. aa de är sant :)  hur knas är inte de. men vi ska bara till slottet och fixa lite, till en mässa. ska bli kul. philippa och matilda kommer hit på morgonen :)  vi ska käka frukost tillsammand sen ska vi ut till hansa och handla, handla handla! :)  såå sugen på allt! vårskor, vår jacka åhhh :)
nu ska jag sova och invänta träningsvärken. PUSS anna

  
 
vill ha, vill ha o vill ha.


när du står på toppen och tittar ner, och de är ljust vart än du ser

lyckades missa bussen i morse..  duktigt. men måste erkänna att de är ganska skönt o vara hemma :)  ska ut o gå en sväng med kajsabajsa nu i de fin fina vädret.   puss!


livet är inte dagarna som passerar utan dagarna du minns

hejhej, har haft den BÄSTA helgen på länge. 5 av 5 toasters. både otroligt kul och jätte mysig ;) vad mer kan man begära av en helg? inte mkt. fredag började med lite fest och på lördag ännu mer fest. igår va de städning och chips & pizza häng me goa brudar. känns som alla va överens om att de varit en kanon helg. 
dock har jag saknat mina två Virserums pinglor..

varit ledig idag, alltid skönt :)  i morgon har vi vinter friluftsdag. och vi ska. trumvirvel...... .... ...  is fiska!!   wihooo. o jag är skit rädd.. men vi får se hur de går.  förhoppningsvis ska jag lägga upp några bilder sen.

nu är de bäst o lägga på ett kol. klockan ringer vid 5 i morgon och 06.10 bussen väntar. härligt liv. puss och godnatt! anna



är de vinter friluftsdag så är de!


vi mot världen

matilda månsson ♥ 


saturday night

dålig uppdatering...  men är de helg så är de! PUSS!!  :D   peace out anna


-trött på Olssons skor och Kvarnen. trött om natten, trött på dan.

wiii skola i morgon :)  sängen kallar. puss på er! i morgon är de fredag. gött mooss hejhopp!

när tristessen är ett faktum

halli hallå. för allas bästa hoppas jag att ingen har missat henne. kvinnan som satt sina spår i mig och en nära vän.. kvinnan man inte kan låta bli att älska.. som började spela in sina sjuka videos hemma i badrummet men nu har en egen webb tv show. och är en av sveriges största bloggeskor. kvinnan som står för de hon tycker och har en makalöst SKÖN humor. 
mina damer och herrar!  GINA DIRAWI!





hultsfred

WIIIIII!!!  FESTIVAL I SOMMAR!! GLAD TJEJ!


RSS 2.0