-det mörker du ser, gör att stjärnorna märks lite mer

kom precis på vad jag vill göra på min väggar! nu när jag inte hittade någon tapet.  säger inte vad än med de är personligt, påhittigt &  sååå snyggt! hihi tror de kan bli toppen.
nu ska jag och den föbaskade förkylningen gå o lägga oss och lyssna på manen som gör mina kvällar, lars winnerbäck ♥  kanske läsa någon rad i min väl sparade julklapp.    PUSS!!


-Du säger väl till om jag ska gå-

tvn stängde precis av på autosleep eller vad det heter.. tar det som ett tecken på att jag ska gå och lägga mig. godnatt :)

-when you try your best, but you don't succeed. when you get what you want, but not what you need.

  Gaah. får väl fixa fram ett litet inlägg då. Januari 2011 är snart slut. jag är förkyld. min älskade mobil är sönder & jag vill ha sommar.

i torsdags fick jag palla mig iväg till skolan.  ganska plågsamt vill jag säga. hostar som en stor buffel.. och helt slut i kroppen. efter sista lektionen vid 3 satte vi igång med buketter och allt vi skulle ha med oss hem till målilla. kom inte från kalmar förens 5.. då skulle vi egentligen varit framme i målilla men de gick bra det där också . gick ganska bra i sockenstugan, tjänade inga stora pengar..  men men  en erfarenhet rikare, o dom ville att vi skulle komma tillbaka.  så får väl vara nöjd.
igår va emma stefan jag och elias och kollade på tapeter till mig.. fasen alltså. varför kan de inte vara finnas någon billig fin tapet som jag gillar?  va? va?   jag vill inte ha en svin dyr tapet, har hellre en billig och fin så jag kan tapetsera om i sommar igen om jag så vill.. :D lite besviken men de får väl gå ett tag till. men om jag inte kan få ha den lägenheten jag vill kan jag ju iaf försöka göra mitt rum till så jag vill ha de, eller hur.

hemma i målilla blev de en sammankomst i gulan som sluta med en fungerande mobil mindre i världen..  vet inte hur de gick till. jag skulle ta upp den ur jackan och då va hela skärmen svart med två blåa streck i hörnet.. tönt som jag är började jag ju självklart o gråta. men den betyder mycket för mig :p klarar mig inte utan min mobil ..
men sen åkte vi ut till motorbanan då i alla fall. va isracing dör igår, men så kallad röjar fest efter.  HA HA HA     30+ vad begär man.. va inte så sugen så åkte med jon, simon och emil  in till målilla.  hämtade min grejer i gulan och gick hem.  skönt måste jag säga J

lördag. Inte gjort så mkt idag o ikväll, ellen har haft kalas i gympasalen med melker 6 till 9. pingisdisco..  tänk den tiden… jösses.     hjälpte henne lite med kläder och sånt..  vilka problem man kan ha som 10 åring..  helt galet..
fixat mig en annan telefon också, en samsung med touch som jag hade ett tag i somras så kan väl inte gnälla så mkt egentligen. Får hoppas att den andra går på garantin.

i morgon är de packa som vanligt. usch.. :/  vi får se hur jag mår.. vill faktiskt inte hosta och smitta ner mina klasskompisar på måndag..  nu ska jag sova .  piece out  /anna



godnatt

skola i morgon då. kan ju säga att jag inte mår helt hundra men nu måste jag till skolan. blir mer o mer stressad inför torsdag. måste till skolan och brainstorma lite med dom andra. bäst jag sover nu... godnatt. peace out /anna

-hör du sången dom spelar på radion, varje ord verkar handla om dig-

ko lugn dag idag hemma, mår fortfarande inte bra.. f*n  ända roliga idag va att jag fick snacka lite med lillkillen .hihi. han kan va bland de finaste jag vet. min lilla elias. imorgon är de maximal kurering eller vad det heter, som gäller. för på onsdag måste jag till skolan, de räcker med att jag missar nationella matte B i morgon..
på torsdag ska matilda o philippa med hem till skogarna hihih. "trivselkväll" i kyrkan står på tapeten, vi ska sälja lite blommor och grejer är det tänkt :) tjäna lite pengar till klassresan, vi får se hur det går. 5 ska vi vara där och halv 7 börjar de.
nu ska jag sova.  godnatt /anna



          ♥        ♥       ♥        ♥         ♥        ♥        ♥       ♥       ♥       ♥       ♥        ♥        ♥        ♥       ♥       ♥       ♥



♥ the one and only ♥


ÄNTLIGEN

WIIIHOO!!  ny header,  känns bra. marcus hjälpte mig också o ändra rubriktexten, mycket tacksam.
nu blir de nog megamind tror jag. ingen skola för mig i morgon..  mår fortfarande inte helt hundra efter massagen igår.. menmen godnatt på er /anna 



bara för att du hatar den bilden rosie...  PUSS!

lova inget om du inte kan hålla det...

ska inte lova så mycket här på bloggen..  lovat att fixa annan header och design & lovat lägga ut bilder från idag.. men orkar inte nu! är typ mega trött o kl är bara 12.. ?  får bli i morgon eller nått. ska sova nu. puss!  /anna




en lite bild på födelsedagesbarnet :) lilla karamelllen! 10 år, GRATTIS bästaste lillasyster. <3

födelsedag, tårta & massage

tjabba tjena hallå.
nu har dom flästa åkt hem. och jag är sååååhäääääär mätt.. pjuh.  lägger upp bilder på födelsedagsbarnet och tårtan ikväll :) 
far o jag va på massage i morse, eller jag va men han körde mig. de va inte som jag hade tänkt mig.. tänkte bara att hon skulle knåda till mig lite,  wooooow. deshavu när jag skrev det där. aja de va kanon skönt, och lite halv ont. hoppas det blir bättre i min lilla rygg, just nu har jag bara träningsvärk så känner inte om det är bättre, he he. 
får väl gå och va lite social med mormor och dom som är kvar nu. HÖRS!  pusshej  /anna

utan farthinder och konsumkort och nypon

nu är det dags för bättring.. :) 

varit ledig idag hela dagen, gött eller!?! mycket gött..
va och handlade på förmiddan med emma, ellen & elias till ellens födelsedag i morgon. släckt mys med tacos står på schemat..  känns sååå knas att hon redan fyller 10 år..  jag menar hon är juh en liten mes!  x) en lite pluttig flickig tjej med rosa klänningar och flätor.. nejnje, sååå fel! :P  ellen-dellen-karamellen vill ha coooola grejer i år. hon har redan fått en tidigt present,  en mörkblå adidas väska!  super snygg..  den får hon gömma säger jag bara..

var ute och gick med elias förut också, shit.  kände mig som en redig mamma. på ett mysigt sätt måste jag erkänna. hade kajsa med mig också. en barnvagn och en hund!  de ni.  gick upp till frida som följde med ut en sväng. elias sov så gott i sin lilla vagn, gulleplutten. tänk så skönt de måste va, en stor sånhär åkpåse med mysigt lurv i och overall och mössa o händerna nere. bara nässtippen som stinger fram i kylan. bubblans så gosigt.  man skulle varit bäbis alltså..

just de.  frida och erika va här i kvälll också.  vi kollade filmen upp och dippade :D mys, mysig film också :)  förvånande att en tecknad film kan va så djup..  om den inte hade varit tecknad hade man typ gråtit ihjäl sig.. de instämmer frida på vet jag. erika fick prova dansspelet också. den flickan har skillsen på tvspel alltså..

nu ska jag lägga mig o sova, i morgon blir de ja må hon leva sång för lillpysen och sen iväg o få massage.. ska bli spännande, har så jäkla ont i ryggen. buhuh. sen hem o fria ellen :)   längtar till emmas tårta. jag ska ta kort på den. ni måste se den alltså! helt galet. hon är så duktig.   gud. vart är min talang?

nattinatti me er! PUSS /anna

home sweet home

hejhopp!  är i skolan nu men ska verkligen snart springa iväg till tåget, nästa hållplats målilla!! :D
ska blogga lite ikväll tänkte jag.. har varit DÅLIG nu. men nu blir det bättring.  puss på er


     

fantasi

hejhej.  tänkte jag skulle berätta vad jag gjorde i onsdags. inte så många som vet om det, men jag är ute efter en ny lägenhet.. så mormor och jag va på kalmarhem och kollade lite. 
just nu bor jag juh ute i smedby vilket är 20 min med bussen och ganska osmidigt.. skulle så gärna vilja ha en egen lägenhet med mina egna möbler, den jag har nu är redan möblerar och jag känner att jag gärna skulle vilja ha mitt egna nu..
men det gick inte så bra på kalmar hem, vet inte vad jag hade tänkt mig med nått lite positivt kanske. dom sa att många säger upp sina lägenheter i mars så vi får se vad som händer då.

nu vet ni iaf :)   håller tummarna.

nu ska jag gå och packa min väska och duscha, sen försöka sova. tidiga tåget till kalmar i morgon :)  bussen till tåget går 06.10 så upp vid 5. härligt.. gnäller, de för jag icke!

puss och godnatt! /anna



bjuder på den :)   ska fixa till min design snart, måste bara få lite inspiration. ni kan juh kolla in min moster lindas blogg www.lindaslillafamilj.blogg.se jag som gjort headern och bloggen åt henne ;)  måste erkänna att jag är lite stolt.  nu ligger jag efter i tids schemat. fasen.  hejhej!

alla snubbar vill juh vara katt.

tjaa, orkar inte skriva nått långt inlägg. ska gå och lägga mig nu. i morgon far jag hem till kära målilla igen. SKÖNT! ska bara en snabbis till skolan och göra en powerpoint med matilda och philippa, om oscar II  och karl XV,  det vet väl alla vad dom är för några :p   inte precis.. he he 

o just de, har alla snubbar vill juh vara katt på hjärnan..  där av rubriken,  PEACE OUT! /anna 



saknar min kajsabajsa!


alltid samma visa

de är juh konstigt, att man alltid ska förvänta sig för mycket. trodde verkligen jag skulle ha lite flyt..  MEN NEJ!!   hjärnpiller! :)   ska snart ta nya tag, tänker bara deppa liiiiite till. den som väntar på nått gott väntar alltid för länge.. eller hur va det nu ;)     .hej.på.er.  /anna





med sommar, öland och dom härligaste människorna i tanken kan inte ens surpuppan låta bli att dra på smilet


jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner

hejhej. första dagen i skolan idag då, känns både förjäkligt och bra :)  men de gick överförväntat bra faktiskt. vi höll på med våra jäkla kungar, på torsdag ska vi ställa ut på maxi, låt mig skratta HAHAHAHAH!! tack, men visst blir nog bra. matilda slaggade här. trevligt, mysigt, tur. annars hade jag nog följt min instinkt att ligga kvar i sängen i morse.. men nu va de bara upp och göra sitt bästa för o hinna till bussen.

nu ska jag städa upp lite här och ta mig en promenix tror jag utan att slå ihjäl mig, halt som tusan ute, kanske kommer på nått bra o skriva senare i kväll. 

bara för o göra er lite nyfikna, på onsdag smäller de :)   då ni, då kan nått otroligt bra ske. hoppas hoppas hoppas.   HA DE!  /anna

inte som man tänkt sig men ack så bra

jajemen. fest igår då :)  ett trevligt litet inlägg av min käre vän LILLE JOHN hihi
bra kväll igår! go förfest och ganska kul på metro, medelåldern sjunker dock mer o mer känns de som, tror inte jag är ensam om o ha en åsikten men men. hela kvällen slutade väl inte redigt som jag kanske hade tänkt mig.  fick nämligen ringa min stackars lilla far vid 2 att komma och hämta mig och tilda och köra hem två slarviga, snurriga pojkar till virserum, nämner inga namn..
idag har jag mest inte gjort någonting :) matilda o jag åt frukost o chillade lite sen åkte vi o lämnade henne vid tåget vid 4, sen hem för att städa efter förfesten i gulahuset. och jag vill verkligen verkligen tacka (som det här vore ett tacktal .men ja. ) mina finfina vänner martina och erika!  dom hade städat upp ALLT när jag kom dit :D   vilka guld pinglor! vi satt bara där o snackade ett tag sen gick vi hem :)   behövde inte ta ett enda handtag tihihi.
ikväll har mamma ellen o jag kollat på götakanal .haha. mysigt! och ska inatt sova i soffan med ellen, eller aa inte i samma soffa, i en av sofforna, i tvrummet, vid ellen. nu blev de rätt eller nått. vet inte vad jag rer om.. skyller på att klockan är mycket :P  
emma och elias har varit här ikväll också. han är så fin min lilla elias, gulleplutt. avlutar med en lite bild på sötnöten.  nu ska jag sova, godnatt ! puss puss    / anna



min lille skrutt <3

till världens bästa bloggare!

jaha, nu sitter jag här i annas rum, efterlängtad som aldrig förr!:D (?) hoppas jag iaf ;) hihi
segpottan anna är nere o ligger som vanligt efter i schemat, haha vi skulle vara i gulan, nu, hahah sååå goooooo!
yes ikväll peppar vi metro! det kommer bli sååååå gott, hihi åh nej nu dör datorn ! DAMN... men aa det  var det nu ska jag ta papperspåsen över huvudet o dricka x-dricka med sugrör PUSS LILLE jOHN


kort nattinlägg

ett litet snabbt inlägg här bara.
i morgon gäller de.  jag är taggad till 1000!  vid 16.01 hoppar en av min BÄSTA av buss 159 vid stationen här i målilla. då ni :D   hihihi nu ska jag sova!  PUSS ALLA GLADA!   /anna


bloggtorka

första inlägget för iår då. spännande. he he . känns som jag vill ha med så mycket men får inte fram nåt..   
en helt okej nyårsafton, mysig liten "nyårsmiddag" men fin fina flickor, sen liten förfest i kära gamla gulan, sen vidare, slutade inte redigt som jag tänk men de va helt okej ändån :) på onsdag kör vi igen och förväntningarna är höga vill jag lova! som det ser ut nu ska min kära vän matilda komma också. de gör juh inte saken sämre hih.
igår va morbror 1, morbror 2, och moster här med familjer och firade emma typ, jätte mysigt :)  hon fyllde nämligen hela 25 år på nyårsdagen..  grattis grattis till världens bästaste storasyster och unga mamma.
kroppkakor och värsta super tårtan som självklart födelsadagsbarnet gjort festade de vi på.
lägger in bilder från nyår sen. hej så länge! /anna




                                                                    

RSS 2.0