inte top notch

halihallå! har inte så mycket o säga :)  tänkte mest gnälla lite, tycka lite synd om mig själv.. mår fasen inte top notch asså..  fan..  känns som jag alltid mår dåligt när det är nått som ska hända :D  nått kul man längtat efter. som på lågstadiet, i ettan & tvåan typ. ALLTID när de hände nått kul, när vi skulle o bada i simhallen, eller när hela skolan skulle på cirkus.. vem var sjuk?  jo lilla anna petronella thunberg. kul!    men nu tänker jag INTE va sjuk på nyårsafton!  aldrig..  bara så ni vet, nu ska jag sova, sova, sova.   ha det bäst flodhäst!    /anna

morgonstund har guld i mun

hejhej, trevlig gästbloggning jag hade igår, eller hur? hihih lilla banjolo. som sagt så tillbringade vi gårdagen i kalmar stad jag tilda och fridolf, TREVLIGT!   mycket rea tyckte jag men hittade inte så mkt.. jag som va så taggad.. ;)  nu ska vi snart fara hemåt till skogarna igen, i morgon är de nyårsafton!!!   panik.. nää skoja bah, men lite.. de fixar sig som han sa.

hännt mycket sen jag skrev sist känns det som. -handlat lite i vetlanda -varit på hultsfreds kommunhus, som kanske hela befolkningen vet så kom jag med i kommun almanackan.. pinsamt vafan.. men aja.. -frida jag o rosie hade en liten tvspeels sammankomst, o rosie, man kan inte va bra på allt..  hahaha!     kanske inte va så mkt,  men men

nä nu banne me, får frida och tilda snart vakna!             

                       GOTT NYTT ÅR PÅ ER !! :D  PUSS ALLA GLADA!   /anna

gästbloggning

hej allihopa! jag heter frida, och är annas barndomsvän. nog om mig. hoppas att ni alla är lite runda såhär efter juletid, och att ni har haft en fin högtid tillsammans med era nära och kära. det förtjänar ni varenda en av er! anna, tilda och jag har spenderat dagen i staden kalmar för att sedan återvända till annas mysiga krypin. dagen till ära festar vi till det med playa del sol, laxar och en kanna vatten. mysfaktorn är hög. imorgon blir det hemfärd för ladda om batterierna till fredag, då vi alla i detta land ska fira in ännu ett nytt år. spännande att se vad året 2011 har att erbjuda, förväntningarna är skyhöga! önskar er alla från djupet av mitt hjärta en sjuhelvetes trevlig nyårsafton. ta det INTE lugnt med alkoholen!!!!

/ banjolo

dan-efter-dopparedan

då va julafton förbi, om 364 dagar är det dags igen :)  man kan juh undra hur ens liv ser ut då.. spännande!

jag hade en bra julafton, kan inte klaga, vet inte vad jag hade ändra på om jag fick.
fick lite smått och gott i mina klappar.  nya högtalare som jag ville ha, fotoalbum o lite så :D  ska även kirra mig ett nytt objektiv till kameran på mellandagsrean, gilla gilla gilla.
kanske ska lägga upp någon liten bild från min julafton :)   vi får se vad som sker.

ikväll hade frida kajsa amanda o jag en liten spelkväll i all enkel het ;)  men inte sämre va väl de. kanon mys!  saknar verkligen dom gär godingarna i min vanliga skolvardag.. :/  

nu ska jag nog lägga mig o läsa lite,  annars börjar jag bara re om massa skit som ingen skulle förstå nått av,  som nu.. ^^  haha
 
nattinatti

oh just de.. min header dampar..  vet i katten hur man ska göra får försöka fixa de i morgon kanske. 
 
-puss-

ANNA


dan-före-dopparedan!

hej och hå..
blir visst o jobba idag också..  har verkligen delade känslor, en känsla säger -jaaa! pengar! :D  men en annan säger - balle! jag vill inte mer, NU ÄR DET NOG! 
he he he he he

får se när  jag kommer hem idag, det ska bli spännande..

nu kommer snart jossan

.hejhej.

anna


--------------------------------------------------------

hejhej
vill bara meddela att:

1. jag har jobbat 15 och en halv timme idag!! 12 igår och 12 i förrgår!!
 
2. jag förtjärnar många klappar, som jag har slitit dom här dagarna, dom som säger nått annat vill jag gärna ta en lite snicksnack med!

3. jag saknar min matilda jätte mycket.
(fattar du de! snorunge)

4. jag är JÄTTE TRÖTT

5. SNART KOMMER TOMTEN!!

puss o kram

anna


dan-före-dan-före-dopparedan

då va det dags igen.. julefrid? pyttsan!
snart kommer jossan och hämtar mig. dag 3/3 nu :)  känns sååå skönt, fast man ska inte ropa hej innan man är över bäcken.. (eller vad man säär) hehe
ligger uppe i 24 timmar nu på 2 dagar, toppen!  "pengar rullar in som de ska! det går bra nu" hihih
idag lär de nog bli 12 timmar till, pjuuh.. men jag klagar inte.. bra lite..  (a)
det är så sjukt mycket o göra i blomaffären. de kan man fasen inte tro i lilla virserum men de är kul att de går bra för dom, emelie & josefin :) 

nu måste jag borsta gaddarna
 
HA DET BÄST FLODHÄST!

anna


hard work, work!

godmorgon alla glada bagare barn!
 nu kommer snart jossan på floraverkstan och hämtar mig så har jag arbetardag nr 2 farmför mig. 12 timmar blev de igår, pjuuuh, life is hard sometimes!
mitt konto vill mer än gärna jobba lika mycket som igår men inte latmasken inom mig eller min kropp, va juh inte lite slut i knä och rygg efter 12 timmar liksom. ett halvt dyngn juh! fy sjutton va duktig jag är! 
nu kommer hon snart, hejhopp!

anna


den 19 dec 00.41

andra inlägget då hihi.
idag har mamma pappa och jag varit i långemåla och hämtat lite mer blommor till mitt lilla projekt. har fått en  beställning på 10 julgrupper för 400 kr stycket so far, spännande spännande.
på vägen hem stannade vi på karlssons, valde blad annat ut en julklapp till mig :D  målar dukar och färger, har blivit så inspirerad av min kreativa matilda så ska försöka mig på och skapa någon snajsig tavla .hihih.
det är verkligen snart jul nu hörreni! några dagar kvar bara. jag ska juh inte säga att man inte längtar, för det gör jag. men jag tycker alltid det är så mycket stå-hej innan jul o sen när julafton är slut så liksom dör allt, lite jahopp vad gör vi nu känsla..
aja nu ska jag nog krypa till kojs.
NATTINUFFSAN
anna

mina första ord

jahopp.
då har man kirrat sig en liten blogg då. trevligt, trevligt i mitt händelserika liv.. he he
innan jag börjar med det här bloggandet på "redigt" så vill jag bara säga att jag är otroligt dålig på o fatta mig kort, och jag vet om de ;)
bara de jag har o säga såhär långt
tack & bock

anna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0