de stänger men ingen bryr sig. blir blind när alla lampor lyser

heeej. har varit en ko lugn helg, klippte gräset o fick mig en go röd bränna.. planerat lite projektarbete och lite pill. men måste säga att UF föreläsningen idag fick mig att tvivla på min ide. ett uf företag vore inte dumt alls faktiskt.. aja är ju ett tag kvar men vi får se vad som händer.
annars helt ok måndag förutom att jag var heeeeelt bomb säker på att de va fredag idag när jag vaknade.. kändes juh så där när jag kom fram till att de var måndag morgon..
idag när vi slutade drog matilda jag och philippa till stan och hade lite chill i stationsparken innan tåget gick halv 5. mys pys förutom att en mås JÄ**L skrämde halvt ihjäl mig..

i högsby mötte pappa mig o vi tog en vända till ring upp, lite sugen smått sugen på en xperia arc.

de var nog de hele, så att siga.. he he he.         HA DET BÄST!  PUSS



Paaa Paaa Paaah-Ooo

hejhejhallå.  håller på o kolla lite böcker, ska få ett gäng av mamma när vi slutar skolan. det börjar arta sig govänner, snart sommarlov!   PUSS & GODNATT    



ph. WE HEART IT


Keep On Dancing Till The World Ends

asså jag har ont i ryggen, slitna hårtoppar, en fet utväxt i håret, orkar inte alltid plugga när jag borde, är jäkligt sur på livet ibland men jag vill inte dö!?!   
vad äre för hittepå. eller är de inte påhitt?  de kanske är så att världen kommer gå under nu på lördag. vem vet egentligen..  jag är övertygad om att världen kommer gå under någon gång.. men inte nu. vi får väl se vad som händer.                               puss & hej!  ANNA    




ph. jag              
                                                                                                                                    


känn ingen sorg för mig göteborg

hej på er! nu ska jag ta tag i det här. läääänge sen jag skrev nu, inte känt för de och inte när bloggen har sett ut så som den gjort. har inte haft någon inspiration till nu header heller..  får se när sommaren kommer på redigt, och kameran är med mer.  just nu kör vi på enkelt ;)  haha. de funkar.
aja.  sist jag skrev skulle ju jag erika o frida ut o ro båt.  resultatet av de va en otroligt mysig och rolig kväll på flatsjön och 500 myggbett på benen. 

vid 2 tiden i torsdags åkte mamma ellen matilda och jag till göteborg. såå gutt o komma bort, bara en lite sväng. har velat de så länge. 4 timmars bil resa, incheckning,  och lite chill på hotellrummet. gick ut o käkade och kollade runt lite.  fredag shopping och liseberg och lördag mer shopping och GP som tyvärr blev avbrutet. skitregn men de gick bra ändå, de blev ett dunder fyrverkeri och de är det bästa med ett gp enligt mig ^^   nått positivt med att de blev avbrutet va väl att vi han se lite på eurovision på hotellrummet. måste erkänna att man är juh lite stolt för saade.  hur tönt och muppig han än är.

idag sitter jag hemma o häckar, vaknade i morse och kunde knappt gå ner för trappan. så sjukt ont i ryggen..  soffan för mig idag, emma o jag ska ut o gå en sväng nu. om jag kan resa mig upp.  hahah. helt seriöst, känner mig som en 65+ tant..  minst! .kul.  yesbox!    HA DE!


fina matilda & min fina lillasyster 
 

yeah, yeah.


 


hälsning till städerskorna på hotellet ;)



SPEGEL, SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR. SÄG VILKA SOM VACKRASTE PARET I LANDET ÄR! 

                                                                                                                                          
                                                                                                                                                         ANNA



RSS 2.0